D o T s art workshop met de leerlingen van Salto

Hoe belangrijk is creativiteit voor iedereen! Het was een groot succes..De eerste Driestamdag bij Saltoschool DE DRIESTAM samen met het kinderdagverblijf DIKKIE & DIK EINDHOVEN.Er werden allerlei soorten creatieve workshops georganiseerd. Kinderen konden zich voor een bepaalde workshop inschrijven… De workshop met “Koffievlekken”was er één van.  Hoe mooi te ervaren wat het met iedereen doet ….zelfs kinderen die “niet”creatief zijn…maakte van de kleurplaat iets moois! Samen lachen en praten over van alles en ook weer eventjes de nodige concentratie…zelfs ontstond er verhaal bij hun eigen kleurplaat. Mooi initiatief van De Saltoschool en kinderdagverblijf Dikkie & Dik Eindhoven.De tweede Driestamdag is op 16 maart 2018
De kinderen krijgen alvorens ze aan de slag gaan met hun kleurplaat een demonstratiefilmpje te zien van D o T s art. Wat en hoe kun je  te werk gaan…..
Gezellig in de klas van Juf Betty. De kinderen hielpen graag mee met van alles klaar te zetten en het prikbord met kreten etc. op te pimpen,leuk!
Kleurplaat en het verhaal van Anne.
Regenboogdieren van Suzanne

Geef een reactie