Review:

Hanne Ihlen Praktijk voor Therapie en Training,

Beste Nicolette,

Ik heb met vijf cliënten individueel in de therapie gewerkt met een kleurplaat van Dot’s Art. Alle vijf cliënten hadden een andere leeftijd; twee kinderen van 9 en 12 jaar, twee jongeren van 15 en 17 jaar en een volwassen vrouw van 60 jaar. Het mooie en tegelijkertijd het therapeutische aspect van de kleurplaten is dat iedereen er iets anders in ziet. Sommige kinderen en jongeren vinden het lastig om te praten over wat hen dwars zit, hun emoties en gedachten. De kleurplaat is dan een middel om met het kind en de jongere in gesprek te komen en zo te onderzoeken wat er leeft bij hen. Ook kunnen cliënten hun monsters en enge gedachten tot uiting laten komen in de vlekken; in de therapie kunnen we deze monsters verder vorm gaan geven en gaan bevechten door middel van spel en verhaal.

Hanne Ihlen. Senior Geregistreerd Dramatherapeut en Junior Schematherapeutisch werker in eigen praktijk. Hanne Ihlen. Praktijk voor Therapie en Begeleiding. www.hanneihlen.nl

Ik hoop dat het goed met je gaat. En heel veel succes met het promoten van je product!! 

Met vriendelijke groet,

Hanne Ihlen

Senior vaktherapeut drama, registertherapeut BCZ. Junior Schematherapeutisch Werker.

Geef een reactie